Anyone Have issues with asset folders?

Hey all,

None of my images saved in the asset folders are displaying. Anyone else have this issue?

an example would go a long way

I’m having the same issue. Everything in the folder is coming up with a hatched image marker and a broken image icon in the top left corner. I am trying to attach a screenshot here. Been happening since last week.

Okay, here’s an update. For kicks and giggles, I tried re-uploading the images as NEW files to my asset folder and… Viola! These “new” images work. The old ones are still busted. So, anything that I uploaded prior to today into that folder is still busted, but it looks like the new stuff is working (for now).

people are saying that comcast is blocking glitch’s assets cdn. but since then, glitch moved their cdn to a new domain, and that seems to be working. unfortunately for those old assets, while they did make them redirect to the new domain, those people who can’t connect to the old cdn domain can’t even receive the redirect.

# curl -IL https://cdn.glitch.com/c62efef6-1e75-45cf-b248-afeccdda9477%2Fillustration.svg

HTTP/1.1 301 Moved Permanently
Content-Length: 0
Connection: keep-alive
Date: Tue, 05 Oct 2021 00:08:11 GMT
Location: https://cdn.glitch.me/c62efef6-1e75-45cf-b248-afeccdda9477%2Fillustration.svg
Server: AmazonS3
X-Edge-Origin-Shield-Skipped: 0
X-Cache: Hit from cloudfront
Via: 1.1 8a39851a9fdfa096ba6f1e618ed88f40.cloudfront.net (CloudFront)
X-Amz-Cf-Pop: IAD66-C2
X-Amz-Cf-Id: 2Fasfpu7T_VbUzk3-8I-phHGVHbgH5lvPtdiBnV8eURMozroMSABbg==
Age: 6

All assets seem to be mirrored on the new CDN.