Awk: line 1: syntax error at or near , Could not find node 10.x, using 10

Hello, suddenly my bot went offline, I checked the logs and I see

awk: line 1: syntax error at or near ,
Could not find node 10.x, using 10

I tried rebuilding, I tried “node i -force”, I tried everything from other posts but it doesn’t seem to get rid of that error message (the bot is online again but I don’t know if it will stay like that)

I have been getting this too, its made no difference to how my project runs, just makes the logs look bad.

2 posts were merged into an existing topic: Im getting another error on my discord bot

I changed the bot token but i’m getting another error

I was told this error is from glitch and not my code.

awk: line 1: syntax error at or near ,

Could not find node null, using 10


awk: line 1: syntax error at or near ,

Could not find node null, using 10```

Hi, in my console, I’m getting this error:
image

I’ve tried switching to 10.15.03, but I get the same error.
Any help is appreciated.

Getting the same error since yesterday, but only in 1 of my projects.

It has been happening ever since i updated one of the dependencies

same problem here… started a couple hours ago…

glitch project: hadesbotty

I remixed my project and it was fixed.

Hey y’all, we briefly released a bug causing this earlier today. We’ve since reversed the change, but your projects may not have gotten the fixed code. We can resolve this for you, but we need to know your project name. Please post your project names here and we’ll fix them up as soon as we can.

If you just wait, within another 7-8 hours any project that’s seeing this error should have restarted and have the fixed code.

Sorry for the bother!

If you could fix project: frozen-island

Thanks!

Project name: kuron-bot

Project name: megubot-main

Project 1: militarycemetery
Project 2: multichan

Please fix ally-automate

Project name is “ayanami”

Project Name: nate-bot
I have developer/test bot that I run and please fix that one also: natebotdev3

mythical-bots
koala-advertising
mythical-bots-servers
mythical-moderation

All of these projects above are having the same issues as everyone else.

This happened on three different hosts.
reward-bot
cgc-kittybot
eventmanager