My discord bot im trying to get to work. I am not getting any errors in logs or console but my bot wont turn to being online PLZ HELP

Just some information:
coded in .net 2.2
directly connected into a GitHub project
using uptimerobot to keep my bot up as much as possible

Any help will be appreciated

My app: https://glitch.com/~bg-ticket2

It looks like your robot does not have a package.json. Please add one with the appropriate packages and and scripts. The glitch project is being shown as a FTP server because it has no package.json.

Regards,
Ares

Thanks for your help, i will try this now.

what do i need to put in the file for it to run

added package.json. now having issues with server.js

any help much appreciated

whats Now The Problum

it is failing to start because of a code error. in logs saying something in server.js

if screenshots will help happy to provide

Hey @bgbuddyboy,

Could you share a screenshot of the error? Or can you tell what the error is exactly, as shown in the logs?

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

I’m sorry, but can you also send what is above the error in the screenshot given?

You will be able to remix the project and run it yourself, @khalby786. It is not private.

Regards,
Ares

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

Hey @bgbuddyboy,

I think I’ve found it! In line 12 of your server.js, you have the code:const discordBot = require("./bot");. But ./bot does not exist!

so just delete that line?

Try commenting that line, so that we can see if that is the problem.

This post was flagged by the community and is temporarily hidden.

Does the project have an index.html?

No, I have left the link to the project in original post if that will help

Can you try adding this line in your server.js?

app.get("/", (request, response) => {
  response.sendStatus(200);
});

Done that. in project site says OK

Bot still offline

Just as a precaution, can you update your package.json like this:?

{
  "name": "BadLands",
  "version": "1.0.0",
  "description": "",
  "main": "index.js",
  "scripts": {
    "test": "echo \"Error: no test specified\" && exit 1",
    "start": "node server.js"
  },
  "engines": {
    "node": "8.x"
  },
  "author": "",
  "license": "ISC",
  "dependencies": {
    "botkit-discord": "^0.1.3",
    "express": "^4.17.1",
    "uptime-robot": "^1.3.0",
    "dotnet-2.2": "^2.2.1005"
  }
}