Projemi nasıl 12 saaten fazla uzun açık bırakabilirim

Bildiğim kadarıyla projelerimiz 12 saatten uzun açık bırakamıyoruz. 12 saat dolduğunda otomatik yenileniyor. Peki bunu nasıl yapabilirim. Projem hiç kapanmasın sürekli açık kalsın.

@NuhSan, Glitch’in 12 saatten uzun süredir devam eden projelerin teknik bir sınırlaması durdurulacak. Projenizi her zaman ayakta tutmak için Uptime Robot’u kullanmak daha iyidir.


A technical limitation of Glitch's ongoing projects for more than 12 hours will be stopped. It is better to use the Uptime Robot to keep your project up and running at all times.

@khalby786 bu teknik kısıtlama neden yapıldı?
bu teknik kısıtlamadan kaçma ihtimali var mı?

Herkes için hizmet seviyelerini koruyun ve birisinin sonsuz döngüsünü yanlışlıkla durdurmasına yardımcı olun. Bu teknik sınırlamalardan en azından şimdilik kaçınılmazdır.

Google Çeviri kullanılarak yazılmış kötü dilbilgisi için üzgünüm.


Maintain service levels for everyone and help someone accidentally stop their endless cycle. These technical limitations are unavoidable, at least for now.

Teşekkürler… Thank

1 Like

Selam!

Maalesef ki şuanda glitchi yalnızca 12 saatlik bir süre zarfında durmaksızın kullanabilirsiniz. (Diğer projelerin sağlığı için. Bildiğiniz üzere glitch ücretsiz bir platform olarak bizlere hizmet vermekte ve bunu düşük bütçeli Amazon vpsleri ile sağlıyorlar) ancak gelecekte muhtemelen ücretli abonelikler olabilir. Belki sadece 12 saatten fazla aktiflikten ziyade ram disk ve CPU arttırmaları da olabilir

Uzun lafın kısası, projeleriniz yalnızca 12 saat durmaksızın aktif kalabilir

big lol