Glitchde botuma komut ekliyordum, o sırada bir modül yükledim ve bu geldi birden, anladığıma göre botum askıya alınmış ancak nedenini anlayamadım.
Ben Türkçe bilmiyorum. Google çeviri kullandım. Hata, disk alanını aştığınızı söylüyor. Bunun doğru olmadığını düşünüyorsanız, desteğe başvurabilirsiniz. Lütfen Glitch hafızasını ve disk alanı kısıtlamalarını burada bulabilirsiniz. Bu limitleri aşıp aşmadığınızı kontrol edebilirsiniz: https://glitch.com/help/restrictions/
İngilizce’den çevrilmiş:
I do not know Turkish. I used Google translation. The error says that you have exceeded disk space. If you think this is not correct, you can contact support. Please find Glitch memory and disk space restrictions here. You can check if you have exceeded these limits: https://glitch.com/help/restrictions/
Merhaba @YusufZeybek, Glitch forumuna hoş geldiniz!
Bu ileti, projenizin 1 Gb’den fazla NPM paketi yüklemeye çalıştığı anlamına gelir. Muhtemelen bir veya iki büyük paketin son kurulumuyla ilgilidir. Proje adınızı paylaşırsanız, bu değişikliği geri alabileceğiniz bir duruma geri dönebilirim.
(Google Translate tarafından çevrildi)
Bende Aynı sıkıntıyı yaşıyorum
Proje Adı: Never2Kill
Merhaba @ Never2Kill,
Bu mesajı yazmak için google çeviri kullanıyorum.
Projenize 24 saat boyunca ek disk alanı verdim. Bu size .gitignore için çok fazla alan alan dosyalar eklemek için gerekli olan odayı vermelidir.
Çok fazla yer kaplayan proje dosyaları, genellikle projenizin sıklıkla yeniden yazdığı dosyalardır. Bu herhangi bir .sqlite dosyalarını içerir.
.Gitignore’a daha büyük dosyalar ekledikten sonra proje konsolunda aşağıdaki komutları çalıştırın:
git prune
git gc
refresh
Bu, ihtiyacınız olan alanı boşaltmalıdır.
Eğer herhangi bir sorunuz varsa, bize bildirin!
I am using google translate to write this message.
I’ve given your project additional disk space for 24 hours. This should give you the room needed to add files that are taking up too much space to .gitignore.
Project files that take up alot of space are usually ones that your project rewrites often. This includes any .sqlite files.
Once you have add larger files to .gitignore run the following commands in the project console:
git prune and hit enter
git gc and hit enter.
refresh and hit enter
This should free up the space you need.
If you have any questions, let us know!
Arkadaşlarım benden habersiz düzenlemiş ve yine kapatıldı kusura bakmayın yeniden böyle bir hakkımız var mı? @tasha
@ Never2Kill, size daha fazla alan verdik. Bu sadece 24 saat sürecek, bu yüzden yakında kodu ayarladığınızdan emin olun!
@Never2Kill, we have given you more space. This will only last for 24 hours, so please be sure to adjust the code soon!
tasha thanks for help
merhaba tasha aynı sorun bendede var yardımcı olabilirmisin ?
Porje İsmim : v2-kokukboru (Projem Gizli)
yardımcı olabilirmisiniz ?
Hello! When projects have issues with disk space, we ask that you please send us a support request. We will follow up with you there!
Merhaba! Projelerde disk alanıyla ilgili sorunlar olduğunda, bize bir destek isteği göndermenizi rica ederiz. Orada sizinle iletişime geçeceğiz!
Can you help me please