Botum Sürekli Modül Yeniliyor. Ve cannot find modüle bettersqlite3 vb hatası veriyor.
Merhaba,
Bunu yazmak için google çeviri kullanıyorum.
Lütfen proje konsolunuzda aşağıdaki komutu çalıştırmayı deneyebilir misiniz?
enable-pnpm
Bu size yardımcı olursa bana haber verin!
Hi there,
I am using google translate to write this.
Can you please try running the following command in your project console?
enable-pnpm
Let me know if that helps you!
Hayır Sorunum Çözülmüyor Bu aralar birçok projemde quick.db hataları vb oluyor pnpm i quick.db yazsam da modülü silip yüklesemde enable-ppm yazsamda sorun çözülmüyor
@ Bulut1905 yanıtınız için teşekkürler,
Bize projenizin adını söyleyebilir misiniz?
Projenizin adını paylaşırsanız, forumdaki kullanıcılar daha yakından bakabilir ve size yardımcı olup olmadıklarını görebilir.
Thanks for your response @bulut1905,
Can you tell us the name of your project?
If you share the name of your project, users in the forum can take a closer look and see if they can help you.
Selam!
Eğer projenin adını (mümkünse linkini) atabilirsen (elbette tokenini gizleyebilirsin) bu konu hakkında yardımcı olabilirim
big lol
Projeyi atmam mümkün değil fakat ekran görüntüsü atabilirim size
Proje adını veremem maalesef ama buraya görüntü bırakıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bunun için teşekkürler! Ancak, size yardımcı olabilmem için projenizin başlığını bilmem gerekecek.
Belki de başka bir topluluk üyesi, sağladığınız resimdeki kod konusunda size yardımcı olabilir.
Thanks for that! However, I will need to know the title of your project so that I can help you.
Perhaps another community member will be able to help you specifically with the code in the image you provided?